Чалга гилдията е готова да спаси Сашка Васева. Десетки колеги на певицата

...
Чалга гилдията е готова да спаси Сашка Васева. Десетки колеги на певицата
Коментари Харесай

Чалгата се готви да спасява Сашка Васева

 Чалга гилдията е подготвена да спаси Сашка Васева. Десетки сътрудници на певицата желаят да оказват помощ на емблемата на попфолка у нас. Освен с молебствия те биха се присъединили в акция за набиране на средства за Васева. Или да създадат благотворителен концерт, на който да пеят без пари, а приходите да отидат за изпълнителката.

Легендарната певица oт Дупница има израстък в мозъка. Сашка се нуждае от незабавна интервенция в Германия. Сумата за лекуване е близо 90 000 евро. И към този миг е непостижима за фамилията на Васева. " Заслужава си всички реализатори да отделят от своите средства “, сподели пред " България Днес “ Андреа. Нека създадем един огромен концерт, с цел да се съберат част от парите. Бих взела участие интензивно в идеята да й помогнем. Сашка като реализатор и създател на попфолка заслужава да се направи нещо за нея “, добави още пред вестника някогашната на изпълнителката.

Друг емблематичен изпълнител Коцето, също е подготвен да спомага на Сашка Васева. Бившият брат споделя, че има съществени връзки в неврохирургията. " Тъстът ми е отличен мозъчен хирург. Ако се постанова, незабавно ще оказа помощ. Ще я свържа с него. Много пъти съм съдействал на Сашка. Търсила ме е неведнъж. За всевъзможни неща. Винаги съм откликвал на молбите ѝ без значение защо са. Разбира се, че бих й оказал помощ и в този момент “, показа Константин.

Певицата Кали също е подготвена да спомага. Дори дава обещание, че ще потърси други сътрудници от попфолка, с цел да избистрят концепциите към планирането на благотворителен концерт за събиране на средства за Сашка.  " Трябва да се оказва помощ на хората безапелационна е Кали. Сашка е освен икона в попфолка. Тя е извънредно грамотен човек. Има две висши образования, колкото и на хората да не им се има вяра. Няколко пъти сме разговаряли. И съм оставала впечатлена от интелекта, който има. Веднага бих се присъединила в акция за нея, стига да се провежда. Сашка е доста добър човек. Лошото очевидно не сортира. Васева не заслужава тази орис! Ще диря подпомагане и от останалите сътрудници. Не би трябвало да я оставим в това състояние “, категорична е Кали.

Според Таня Боева, Васева е мощна и може да пребори всичко. Въпреки че двете не са доста близки, певицата се надява колежката й да се оправи. " Ще поддържа благотворителен концерт за идеята на Сашка Васева “, изясни Боева. " Дано положителното се случи. Нека попадне на верните хора да я лекуват “, добави още Таня боева.

Друг именит реализатор също е подготвен да се включи в благотворителна акция в помощ на Сашка. Сашо Роман на драго сърце би оказал помощ да се събере част от сумата, нужна на Васева за животоспасяващата интервенция в мозъка й. " Организира ли се концерт, незабавно съм на сцената. Сашка е доста огромна певица. Трябва да й се помогне “, безапелационен е Роман.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР